Wat houdt meedoen in? De CMyLife-app
  1. Wat houdt meedoen in?

Meedoen met de test-versie?

We kunnen dit niet zonder u, dus we vragen u om ook mee te doen. Daarmee helpt u ook andere CML-patiënten. Meedoen hoeft niet veel tijd te kosten en betekent dat u de app installeert en deze gaat gebruiken. U geeft aan welk(e) medicijn(en) u gebruikt, vult uw BCR-ABL-waarden in en houdt, indien gewenst, bij welke bijwerkingen u ervaart. De app doet de rest. Periodiek vragen we u naar uw ervaringen en horen we graag uw op- en aanmerkingen en tips. Het CMyLife-team ondersteunt u waar nodig.

Belangrijk!

Belangrijk!

In de testfase is het advies van uw behandelend arts/hematoloog leidend. We gaan er niet vanuit, maar het kan altijd het geval zijn dat de CMyLife App foutjes bevat of dat de app onjuist gebruikt wordt. Meedoen vervangt dus niet uw normale afspraken.

Voorwaarden om berichten te ontvangen van de CMyLife app

De app stuurt u berichten op basis van de behandelrichtlijn volgens de Nederlandse Vereniging voor Hematologie. Er zijn een aantal voorwaarden om deze berichten te kunnen ontvangen. Zodra u de app installeert wordt via een aantal vragen door de app uitgevraagd of u aan deze voorwaarden voldoet:

  • Uw CML bevindt zich in de chronische fase;
  • U bent niet zwanger en wilt dit ook niet worden;
  • U gebruikt een TKI voor uw CML;
  • U bent niet gewisseld van TKI vanwege een slechte respons op de CML medicatie.

Indien u niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kunt u de overige onderdelen van de CMyLife-app alsnog gebruiken.

Doet u ook mee? U kunt zich hier aanmelden.

 

Bekijk hier de uitgebreide gebruikersvoorwaarden van de app