Webinar met "Werk als medicijn" Nieuwsblog
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Werk als medicijn

'Werk als medicijn' is een van de pareltjes van Hematon. Dit succesvolle project, waarvoor Hematon subsidie kreeg van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, richt zich op mensen die leukemie, lymfklierkanker, multipel myeloom of de ziekte van Waldenström hebben of hadden. Het is de bedoeling dat zij hun kansen op de arbeidsmarkt verbeteren en de weg naar betaald werk weer vinden. 

Participatie als medicijn

Dit project is een van de twee hoofdrolspelers in het webinar 'Participatie als medicijn' dat plaatsvindt op vrijdag 18 september van 12.00 – 13.00 uur. Het webinar wordt georganiseerd door de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), het Radboudumc, Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Zorgnetwerk en Hematon. Het tweede project dat tijdens het webinar wordt gepresenteerd is 'Arbeidsparticipatie als behandeldoel: van AYA naar werk', een project van het Nationaal AYA 'Jong en Kanker' Zorgnetwerk.

Ronde tafel

Na de presentatie volgt een rondentafelgesprek met Steven van Weyenberg (Tweede Kamerlid voor D66 en initiatiefnemer van de subsidie die deze projecten mogelijk heeft gemaakt), Mirjam van Belzen, Desiree Dona en Jan Roelevink. Het gesprek aan tafel wordt afgewisseld met reportages, onder andere met betrokken ervaringsdeskundigen en een bedrijfsarts consulent oncologie. Als deelnemer van de webinar kun je via de chatfunctie vragen te stellen aan de gasten. Zij zullen live deze vragen beantwoorden. 

Aanmelden

Dat kan via deze link.  Na inschrijving ontvang je een dag voor de webinar je persoonlijke toegangslink via een e-mail.

Reacties (0)
Reactie plaatsen