Vanaf 15 oktober 2020 ook de zorg voor chronische lymfatische leukemie (CLL) op CMyLife Nieuwsblog
  1. Vanaf 15 oktober 2020 ook de zorg voor chronische lymfatische leukemie (CLL) op CMyLife
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

CMyLife: platform voor mensen met chronische bloedziekten, binnenkort ook CLL

Alle informatie over de ziekte en behandeling daarvan, interessante artikelen over leven met je ziekte, hulpmiddelen zoals een PGO (Persoonlijke gezondheidsomgeving) en de mogelijkheid om een vraag aan een specialist te stellen zijn een aantal functies die op de website van CMyLife te vinden zijn. CMyLife ondersteunt de zorg voor patiënten met chronische bloedziekten. CMyLife heeft nu naast CML, vanaf 15 oktober 2020 ook voor mensen met chronische lymfatische leukemie (afgekort CLL) een online plek waar ze alles over hun ziekte kunnen vinden! 

Vóór en dóór patiënten

Om dit mogelijk te maken is in 2019 het verbetertraject voor CLL gestart waar samen met een groep CLL-patiënten en hun zorgverleners het zorgpad is doorgenomen. Vervolgens zijn er verbetervoorstellen bedacht op basis van ervaringen en inzichten van patiënten.

CLL-patiënt Dagmar over het verbetertraject: "Fijne en proactieve manier om met mijn ziekte bezig te zijn en je eigen visie te kunnen delen."

De hoogste prioriteit werd gegeven aan een digitale plek met alle belangrijke informatie over de ziekte en het leven met de ziekte. De afgelopen tijd is er samen met de CLL-groep hard gewerkt en kunnen we met trots mededelen dat de vernieuwde website vanaf 15 oktober een feit is!

CLL-patiënt Diana over het project: “Ik heb het gevoel dat er echt iets concreets is neergezet met de hele groep en dat vind ik heel motiverend.”

Wat gaat er veranderen aan de CMyLife website?

Grotendeels blijft alles hetzelfde, wat verandert is de toevoeging van alle informatie voor mensen met CLL. CML-patiënten houden alle informatie en functies die ze van CMyLife gewend zijn. De homepage verandert wel, daar kies je bovenin de blauwe menubalk je eigen ziektebeeld. Je registeren gaat gemakkelijk via de registratieknop op de pagina.

CLL-patiënt Ewoud: "Heel waardevol dat patiënten en specialisten samen aan tafel zaten. Dit zorgt voor draagvlak."

CMyLife: Voor CML-patiënten en vanaf 15 oktober ook CLL-patiënten. Het is vanaf 15 oktober pas mogelijk om je als CLL-patiënt te registreren!

Het adres van de website is www.cmylife.nl. Als je je registreert ontvang je de periodieke nieuwsbrief en kun je meewerken aan de ontwikkeling van CMyLife. Samen maken we het verschil.

Grip op chronische hematologische bloedziekten. Patiënt in de regie, samen beslissen over de juiste zorg.

Reacties (0)
Reactie plaatsen