Testgebruikers gezocht voor interactieve app ROBIN Nieuwsblog
  1. Testgebruikers gezocht voor interactieve app ROBIN
Nu beoordelen:

Testgebruikers gezocht voor interactieve app ROBIN

Tussen alle e-health ontwikkelingen heeft CMyLife speciale aandacht voor de slimme en interactieve app ROBIN. Deze app wordt speciaal ontwikkeld voor CML patienten en kan in de toekomst een mooie toevoeging zijn aan CMyLife. Het VUmc doet onderzoek naar de ervaringen en is nu op zoek naar de eerste gebruikers. 

Wat doet app ROBIN

De app geeft op een verrassende en interactieve manier informatie, tips en tricks. Er zijn tientallen tips hoe je kunt omgaan met bijwerkingen zoals vermoeidheid en misselijkheid. Er is informatie over veranderingen in sociaal leven, zingeving en werk. En de app stimuleert je om een sterke routine te ontwikkelen om je CML-medicijnen in te nemen. 

De app is gekoppeld aan een elektronisch medicijndoosje, waardoor je een “slimme wekker” kunt instellen die alleen afgaat als je de medicijnen dreigt te missen. En er zijn coaches voor allerlei moeilijke momenten. 
Omdat ieder mens uniek is en zijn eigen interesses en zorgen heeft wordt het programma gedurende het gebruik van de app gepersonaliseerd.

Meedoen als testgebruiker?

Wil je de app ROBIN proberen en een gratis elektronisch pillendoosje ontvangen? Meld je dan aan voor het onderzoek van het VUmc via onderstaande knop. Op deze website staat allerlei informatie over de app en het onderzoek.

Voldoe je aan de onderzoeksvoorwaarden dan ontvang je binnen 2-3 weken een pakketje met daarin:

  • Welkom van VUmc. In deze brief wordt nog eens uitgelegd hoe het onderzoek in zijn werk gaat. In deze brief vind je ook een persoonlijke en unieke activatiecode om in te loggen en ROBIN te gebruiken
  • Elektronisch medicijndoosje (groot of klein, al naar gelang je keuze)
  • Handleiding van de ontwikkelaar van de app, SHINE Health, om de app te installeren, het medicijndoosje te koppelen en ROBIN te gebruiken.

Wat houdt het onderzoek in?

Het onderzoek bestaat uit twee delen: de eerste drie maanden gebruik je alleen het medicijndoosje. De tweede drie maanden gebruik je zowel de app als het medicijndoosje. Het gebruik van het medicijndoosje is verplicht. De app kan je zo veel (en zo weinig) gebruiken als je wilt. En heel belangrijk, je privacy is gewaarborgd! Dus alles blijft anoniem. Dit wordt allemaal nog eens uitgelegd op de website van het VUmc.

Reacties (0)
Reactie plaatsen