Geslaagde Kickoff gebruikerstest CMyLife in het Catharina ziekenhuis Nieuwsblog
  1. Geslaagde Kickoff gebruikerstest CMyLife in het Catharina ziekenhuis
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Op 13 Augustus is het CMyLife team hartelijk ontvangen in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven om een kickoff sessie te organiseren en heeft daarbij kennis gemaakt met deelnemers van de gebruikerstest van het CMyLife platform. Ontzettend waardevol om deelnemers uit het Catharina ziekenhuizen te includeren in het onderzoek.

Het doel van de gebruikerstest is inzicht te krijgen in het dagelijks gebruik van het platform. Hierin zijn wij op zoek naar de voordelen van het gebruik, de knelpunten waar gebruikers tegenaan lopen en de verbeterpunten. Ook tijdens deze kickoff (net zoals de kickoff in het Radboudumc op 27 juni en VuMc op 10 juli) zijn de functionaliteiten van het CMyLife platform en bijbehorende apps uitgebreid toegelicht. We kregen direct nuttige feedback aangaande optimalisatie van de ondersteuning bij de installatie, ook de presentatie tijdens de kickoff kunnen we beschikbaar stellen voor deelnemers.

We willen graag benadrukken dat we het CMyLife platform alleen maar kunnen verbeteren met input van de gebruiker. Daarom willen wij de deelnemers nogmaals extra bedanken voor de getoonde inzet en enthousiasme tijdens de kickoff! Wij kijken uit naar het komend half jaar met jullie te werken.

Het CMyLife team staat altijd voor u klaar!

Begeleiding op maat (juiste begeleiding op het juiste moment) is zowel voor de deelnemers, als voor ons, zeer belangrijk! Zo is er altijd een contactpersoon beschikbaar om te ondersteunen bij het installeren van alle functionaliteiten, alsmede in het gebruik ervan. Ook bij eventuele problemen zullen we ondersteunen richting de juiste oplossing. Deze problemen worden vastgelegd in kader van het onderzoek en t.b.v. optimalisatie.  

Evaluatie kick-off

Het CMyLife team is ontzettend dankbaar richting deelnemers dat zij de tijd nemen voor deelname en de positieve evaluatie die zij hebben gegeven!. Deelnemers zijn gevraagd om een score van 1-5 toe te kennen aan de onderdelen van de kick-off. De gemiddelde score is 4.5, met geen score onder de 3. Dit komt ook wel overeen met een 9 (schaal 1-10)! Bevindingen worden direct meegenomen, maar de grootste verbeterslag hopen we echter te maken a.d.h.v. de ervaringen van deelnemers gedurende het komend half jaar.

Interesse in deelname?

Als u naar aanleiding van het bovenstaande wilt meedoen aan de gebruikerstest (en u voldoet aan de criteria) kan dit nog steeds. U kunt dit via een mail doorgeven aan; marc.nijsten@radboudumc.nl. Voor meer informatie over de gebruikerstest, de criteria en/of het aanmelden; klik hier.

Reacties (0)
Reactie plaatsen