Handleiding gebruik CMyLife forum Nieuwsblog
  1. Handleiding gebruik CMyLife forum
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Het CMyLife forum

Het forum is een veilige afgeschermde omgeving waar u ervaringen en tips kunt lezen van andere CML-patiënten. In dit blogbericht vindt u meer informatie over het gebruik ervan.

Gebruik forum & instellen notificaties

Door als CML-patiënt of betrokkene een account aan te maken op CMyLife krijgt u toegang tot het forum. Op het forum worden verschillende onderwerpen besproken en heeft u zelf ook de mogelijkheid om een forum-bericht te plaatsen. U kunt notificaties aanzetten om op de hoogte te blijven wanneer er reacties en of berichten geplaatst worden binnen een bepaald onderwerp.

Het instellen van notificaties kan als volgt:

Log in op het forum en klik op het startscherm rechtsboven op uw foto, of het op de afbeelding weergegeven poppetje. Hierna verschijnt het volgende menu. Klik vervolgens op "Notificaties".

U krijgt vervolgens een lijst met onderdelen van het forum te zien. Klik in deze lijst de vakjes aan waarvan u graag een mail ontvangt zodra er een reactie wordt geplaatst.

Daarnaast kunt u ook het vakje "Ontvang een notificatie voor alle items" aanklikken.

Klik tot slot rechtsonder op "Instellingen opslaan".

U ontvangt vanaf nu een mail zodra er een reactie geplaatst wordt onder de door u geselecteerde onderwerpen binnen het CMyLife Forum!

Reacties (1)
  • Door op 14:59

    Helder en duidelijk!
    Gebruik je Cmylife op je pc of laptop, gelden natuurlijk dezelfde instructies.
    Gr. Monique

Reactie plaatsen