Nationale Kanker en Werk Dag 2020 Nieuwsblog
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Nationale Kanker en Werk Dag 2020

De Nationale Kanker en Werk Dag 2020 is een online, interactief evenement. Georganiseerd dóór en vóór de praktijk. Dit jaar zal het evenement op dinsdagmiddag 10 november van 12.30 – 17.00 uur plaats vinden. Tijdens deze dag wordt er met experts en ervaringsdeskundigen dieper ingegaan op het thema ‘Kanker en Werk: wat kan er wél?’

Waarom deze dag?

Deze dag wordt georganiseerd vanuit de overtuiging dat – door werknemers en werkgevers uit allerlei richtingen samen te brengen om te praten over kanker en werk – behoud van werk voor alle kankerpatiënten steeds dichterbij komt. Werkgevers en werknemers die te maken hebben met kanker op de werkvloer worden tijdens deze dag voorzien van praktische kennis, informatie en hulp.

Specifieke doelgroepen waar deze dag op is ingericht zijn:

  • werknemers met kanker die werken, moeten verzuimen of aan het re-integreren zijn;
  • zelfstandigen met kanker die het werk en de behandeling of het herstel van kanker zo goed mogelijk proberen te combineren;
  • werkgevers die kennis over kanker op de werkvloer willen vergroten, intern beleid en de vaardigheden van leidinggevenden bij ziekte en verzuim in hun organisatie willen verbeteren.

Meer info en inschrijven

De deelname aan deze dag kost €75,-. Ga voor meer info, het programma en om in te schrijven naar de site van de Nationale Kanker en Werk dag. 

Reacties (0)
Reactie plaatsen