Kom jij ons team versterken? Nieuwsblog
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Kom jij ons team versterken?

CMyLife is het platform voor mensen met een zeldzame chronische bloedkanker zoals CML en CLL en in de nabije toekomst MPN en MM. CMyLife is een initiatief van hematologen uit samenwerkende ziekenhuizen, patiënten en patiëntenorganisaties. Het doel van CMyLife is de zorg voor mensen met een chronische hematologische ziekte te verbeteren. Dit gebeurt door patiënten te voorzien van alle belangrijke informatie over hun ziekte en behandeling zodat het consult met de arts en keuzes die daar gemaakt worden beter overwogen zijn. Hulpmiddelen zoals apps en andere eHealth tools ondersteunen daarbij en worden ontwikkeld vanuit het perspectief van arts én patiënt. 

CMyLife: Krijg grip op chronische hematologische ziekten. Patiënt in de regie, samen beslissen over de juiste zorg.

Een goed geïnformeerde patiënt is een betere gesprekspartner en neemt zo meer de regie over de eigen ziekte en leven.

CMyLife zoekt ter versterking van de redactie een vrijwilliger met redactionele skills. Je hebt ervaring met het schrijven van informatieve en inspirerende teksten in of gerelateerd aan de gezondheidszorg, in een voor iedereen begrijpelijk taalgebruik.

Vacature vrijwilliger(s) redactie CMyLife, 2 – 4 uur per week

Samen met een klein toegewijd team onderzoeken we belangrijke onderwerpen waarover we artikelen schrijven die de patiënt meer inzicht en informatie geeft. Als je zelf tot de patiëntengroep behoort, heeft dit een voorkeur. Je bent betrokken en kunt je inleven in de impact van een chronische bloedziekte op iemands leven. Je hebt kennis of bent bereid deze te leren over de ziektes waarover je schrijft. Natuurlijk ben je flexibel en sta je achter de visie en missie van het CMyLife platform.

Samen houden we onze website levend en belangrijk voor onze leden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op via info@cmylife.nl of belt u met Pien Schaeffers 06 49915732 of Peter Rademaker 06 52381183.

Bedankt!

Reacties (0)
Reactie plaatsen