Informatiebijeenkomst CML, Utrecht, 9 Oktober 2019 Nieuwsblog
  1. Informatiebijeenkomst CML, Utrecht, 9 Oktober 2019
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Wat gebeurt er allemaal op het gebied van CML

UTRECHT - De ontwikkelingen op het gebied van CML en de behandeling ervan gaan snel. Goed geïnformeerd zijn en blijven is dus best een uitdaging. Daarom organiseert patiëntenorganisatie Hematon in samenwerking met het Diakonessenhuis in Utrecht op 9 oktober 2019 een informatiebijeenkomst voor CML-patiënten, hun naasten en andere belangstellenden. Een van de presentaties die dag gaat over CMyLife. Hieronder leest u meer over CMyLife en vindt u ook het volledige programma van 9 oktober.

Programma van de avond

  • 17.00: Buffet (aangeboden door het ziekenhuis vanwege het vroege tijdstip)
  • 17.30: Welkom door Hematon
  • 17.45: Chronische myeloïde leukemie, door Noortje Thielen, internist-hematoloog, Diakonessenhuis
  • 18.15: Therapietrouw, door Winnie de Bruijn, ANIOS apotheek Diakonessenhuis
  • 18.35: Pauze en mogelijkheid voor lotgenoten contact
  • 19.05: Presentatie over CMyLife
  • 19.35: Interview door Noortje Thielen met patiënt
  • 19.55: Sluiting

U en uw naasten zijn van harte uitgenodigd. Meld u aan via het online formulier. Lukt dat niet, bel dan Ineke de Haan, tel. 06-23501092.

Presentatie CMyLife - Ervaar wat CMyLife voor u kan betekenen!

Het interactieve platform CMyLife is ontwikkeld door én voor CML-patiënten en hun naasten. Het geeft informatie over de behandeling van CML, waaronder het belang van therapietrouw. Daarnaast vindt u er de officiële behandelrichtlijn voor CML en apps die u kunnen helpen het leven met CML te verbeteren. CMyLife is er dus voor u en we leggen in deze presentatie graag uit waarom.

Uw mening telt!

CMyLife is al zeer bruikbaar, maar we zijn voortdurend bezig om het platform verder te verbeteren. Uw inzicht en ervaringen zijn voor de doorontwikkeling van CMyLife onontbeerlijk. Daarom vragen wij om uw hulp en inzet door deel te nemen aan de gebruikerstest! Meer informatie over de gebruikerstest en eventuele aanmelding kunt u vinden door hier te klikken. Ook kunt u een mail sturen naar marc.nijsten@radboudumc.nl of u aanmelden via het inschrijfformulier dat op de informatiebijeenkomst voor u klaar ligt. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Reacties (0)
Reactie plaatsen