In oktober is het zover: een eigen website waar jouw ziektebeeld centraal staat Nieuwsblog
  1. In oktober is het zover: een eigen website waar jouw ziektebeeld centraal staat
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Een eigen website waar jouw ziektebeeld centraal staat

CMyLife ondersteunt en verbetert de kwaliteit van zorg voor mensen met chronische hematologische ziekten. Een aantal functies die op de website te vinden zijn: alle informatie over de ziekte en behandeling daarvan, interessante artikelen over het leven met de ziekte, hulpmiddelen zoals een PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving) en de mogelijkheid om een vraag aan een specialist te stellen. CMyLife heeft naast een online plek voor mensen met chronische myeloïde leukemie (CML), sinds 15 oktober 2020 ook een online plek voor mensen met chronische lymfatische leukemie (CLL).

Behoefte aan een eigen website per ziektebeeld

Zowel CML- als CLL-patiënten hebben aangegeven dat ze behoefte hebben aan een eigen website waarin hun ziektebeeld centraal staat. Hier hebben wij naar geluisterd! In samenwerking met CLL- en CML-patiënten gaat CMyLife de website splitsen in een eigen website per ziektebeeld.

Wat kun je verwachten?

De meest recente en vertrouwde informatie, maar dan in een nieuw jasje. Vanaf oktober 2021 zal er voor zowel CML- als CLL-patiënten een eigen website zijn. Dit betekent dat er vanaf oktober drie websites zullen zijn:

Op de CMyLife website (www.cmylife.nl) zal informatie over de CMyLife organisatie te vinden zijn zoals visie, missie en de projecten waar CMyLife zich voor inzet.

Op de websites voor CML en CLL (www.cmycml.nl & www.cmycll.nl) zal alle informatie over de ziekte, behandeling en het leven met de ziekte te lezen zijn. Daarnaast zullen beide websites een forum voor lotgenotencontact en de mogelijkheid om een vraag te stellen aan een specialist aanbieden.

Reacties (0)
Reactie plaatsen