Hematon maakt webcasts over corona Nieuwsblog
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Hematon maakt webcasts over corona

Heb je multipel myeloom, lymfoom (inclusief CLL en waldenström), leukemie of MDS en wil je meer weten over de gevolgen van het coronavirus voor jouw zorg en je dagelijks leven? Kijk dan vanaf woensdag 29 april (17.00 uur) naar de webcasts 'Hematon en corona'. Een webcast is een programma dat wordt uitgezonden via het internet.

Hematologen geven antwoord

In deze patiëntenprogramma's  geven hematologen uitleg over mogelijke veranderingen in de zorg, én geven ze antwoord op de meest gestelde vragen van  hemato-oncologische  patiënten uit heel Nederland. Vragen als: kan COVID-19 mijn ziekte beïnvloeden en zo ja, op welke manier? Wordt mijn behandeling aangepast? Wat betekent dat voor mijn vooruitzichten? Moet ik extra beschermingsmaatregelen nemen? Wanneer kan ik weer naar het ziekenhuis?

Vijf webcasts

Er is een webcast over multipel myeloom, een over stamceltransplantatie, acute leukemie en MDS, een over lymfomen, CLL en waldenström en een over CML. Ook maken we een webcast met vragen die voor alle patiënten relevant zijn. 

Zelf een vraag stellen?

Wil je zelf een vraag stellen?  Dat kan  tot  dinsdag 28 april (15.00 uur)  via deze pagina. Dat is ook de webpagina waar je op 29 april de webcasts kunt zien. Alle ingestuurde vragen worden bekeken, beoordeeld en eventueel vertaald naar een meer ‘algemene’ vraag. De belangrijkste en meest voorkomende beantwoorden we tijdens  de  webcast. We kunnen niet garanderen dat álle ingestuurde vragen  aan bod komen.

Ook ná 29 april kun je het programma gewoon terugkijken via de website.

Hematon webcasts over Corona van 29 april terugkijken

Dat kan via onderstaande button

Reacties (0)
Reactie plaatsen