Handleiding gebruik CMyLife forum Nieuwsblog
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Het forum op CMyLife, de plek voor CML-patiënten en hun naasten

Op de website van CMyLife vindt u het forum waar patiënten en naasten hun ervaringen delen, praten over de ziekte CML en alle gevolgen. Dat is belangrijk omdat een chronische ziekte als CML een enorme impact kan hebben op u en uw naasten, uw omgeving en de kwaliteit van leven. Ongeveer 400 patiënten zijn regelmatig actief en delen hun ervaringen, vragen om advies, bieden praktische hulp of gewoon een luisterend oor.

Binnen het forum zijn er een aantal mogelijkheden en instellingen. Als eerste is het een beveiligde omgeving waarvoor u zich dient aan te melden. U ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen en deel kunt nemen aan het forum.

Tip: er is een speciale rubriek waar u zich kunt voorstellen en uw eigen verhaal kunt delen. Dat is een goede eerste stap op het CMyLife forum. 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten en antwoorden op uw en andere vragen heeft u de mogelijkheid om een aantal instellingen aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Een daarvan is het instellen van meldingen of notificaties. Via die functionaliteit krijgt u automatisch meldingen van geplaatste reacties.

Het instellen van notificaties gaat alsvolgt

Het instellen van notificaties gaat alsvolgt

Log in op het forum en klik op het startscherm rechtsboven op uw foto, of op het poppetje indien u geen foto ingesteld heeft. Hierna verschijnt het volgende menu. Klik vervolgens op "Notificaties".

U krijgt vervolgens een lijst met onderdelen van het forum te zien. Klik in deze lijst de vakjes aan waarvan u graag een mail ontvangt zodra er een reactie wordt geplaatst.

Daarnaast kunt u ook het vakje "Ontvang een notificatie voor alle items" aanklikken.

Klik tot slot rechtsonder op "Instellingen opslaan".

U ontvangt vanaf nu een mail zodra er een reactie geplaatst wordt onder de door u geselecteerde onderwerpen binnen het CMyLife Forum!

Indien u vragen heeft over het gebruik van het forum kunt u contact opnemen met het team van CMyLife via emailadres info@cmylife.nl

Met vriendelijke groet,

Het CMyLife team