Enthousiaste deelnemers maken de online workshops over de CMyLife-app een succes! Nieuwsblog
  1. Enthousiaste deelnemers maken de online workshops over de CMyLife-app een succes!
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Enthousiaste deelnemers maken de online workshops over de CMyLife-app een succes!

De afgelopen weken hebben verschillende online workshops plaatsgevonden waarin CML-patiënten mee hebben gedacht over de ontwikkeling van de CMyLife app.

Wat is de CMyLife-app?

De CMyLife-app is een hulpmiddel voor CML-patiënten om de ziekte in de gaten te houden, informatie voor je arts te verzamelen en je omgeving te informeren hoe het met je gaat. De app biedt overzicht en kan daarmee mentale rust en perspectief bieden. Het is de weg om niet meer (onnodig) met je ziekte bezig te zijn. De app wordt momenteel met 160 patiënten getest.

Meedenken in online workshops

Tijdens de workshops is aandacht besteed aan de nieuwe functionaliteiten voor in de CMyLife app, zoals het inzien van de BCR-ABL waardes in een grafiek, het invoeren van medicijnen en wekkers voor het innemen van medicatie.

Evaluatie van de deelnemers over de workshop

In totaal hebben 21 mensen met CML deelgenomen aan de workshops. De workshops werden beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4.5 uit 5. Deelnemers gaven aan dat ze gehoord werden, ervaringen konden uitwisselen en een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de behandeling voor hun ziekte. De volgende keer zouden deelnemers graag ruimte willen om op persoonlijk niveau met elkaar in gesprek te kunnen. CMyLife maakt hier graag de volgende workshop meer tijd voor vrij.  

We vroegen patiënten hoe zij de workshops hebben ervaren:

“Ik vond het goed om onderling ideeën van medepatiënten te bespreken t.b.v. verbetering van onderwerpen die te maken hebben met CML om een groter bereik te creëren”

“Goed en duidelijk opgezet en jullie zijn heel vriendelijk en behulpzaam”

“Ik vond het goed om onderling ideeën van medepatiënten te bespreken t.b.v. verbetering van onderwerpen die te maken hebben met CML om een groter bereik te creëren”

We willen alle deelnemers bedanken voor hun tijd en inzet! Wil je meer weten of je aanmelden voor de CMyLife-app? Klik dan hier.

Reacties (0)
Reactie plaatsen