Enthousiaste deelnemers gezocht voor gebruikerstest CMyLife platform! Nieuwsblog
 1. Enthousiaste deelnemers gezocht voor gebruikerstest CMyLife platform!
 • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Enthousiaste deelnemers gezocht voor gebruikerstest CMyLife platform!

Het Radboudumc heeft in samenwerking met CML-patiënten en zorgverleners het CMyLife platform ontwikkeld. Dit platform bestaat uit een website met veel achtergrondinformatie over CML (www.cmylife.nl) en ondersteunende apps, zoals de medicatieapp (MedApp) en de richtlijnapp. Door het gebruik van deze apps kunt u als patiënt meer inzicht en regie krijgen over uw ziekte en de behandeling ervan.

Voor we CMyLife in heel Nederland beschikbaar willen stellen, willen we graag jullie hulp bij het CMyLife platform en met name de MedApp en richtlijnapp verder verbeteren zodat deze nog beter aansluiten op uw wensen en behoeften. Hiervoor zijn wij op zoek naar CML-patiënten die de verschillende functionaliteiten van het CMyLife platform, inclusief de MedApp en de richtlijnapp, voor de duur van 6 (tot 9) maanden willen gebruiken (de zogenaamde gebruikerstest). De test is bedoeld om inzicht te krijgen in de voordelen van het gebruik, waar u tegenaan loopt bij het gebruik en waar verbeteringen nodig zijn.

 

Wie kan deelnemen aan de gebruikerstest?

Bent u een CML-patiënt met 1e lijn medicatie (dat wil zeggen, gebruikt u nog steeds uw eerste medicijn tegen CML), is CML bij u in de chronische fase en bent u niet zwanger (en wilt u dit ook niet worden in het komend jaar), dan kunt u deelnemen aan de gebruikerstest van CMyLife. Als u alleen gewisseld bent van CML medicatie omdat u teveel bijwerkingen had, heeft u wat ons betreft ook nog steeds 1e lijn medicatie en kunt u dus ook deelnemen.

Wat houdt deelname aan de gebruikerstest in?

Aan het begin en aan het eind van de gebruikerstest (gebruik Medapp en richtlijnapp, voor minstens een half jaar) vragen wij u een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst aan het begin bevat vragen over de huidige informatievoorziening rondom CML, uw zorgervaringen en kwaliteit van leven. De eindvragenlijst bevat dezelfde vragen en nog wat extra vragen over uw gebruikerservaringen met de verschillende onderdelen van het CMyLife platform.

Voordat u start met het gebruik, krijgt u uitgebreide instructies. Ook wordt u, indien nodig, geholpen bij het installeren van de verschillende functionaliteiten. Tijdens de testperiode is er ook een CMyLife contactpersoon beschikbaar aan wie u al uw vragen kunt stellen. Begeleiding op maat (juiste begeleiding op het juiste moment) is voor u, maar ook voor ons, zeer belangrijk.

Geen deelname aan de gebruikerstest

Wilt u niet meedoen aan de gebruikerstest, maar bent u wel bereid om de vragenlijst over de huidige informatievoorziening rondom CML, uw zorgervaringen en kwaliteit van leven in te vullen, dan horen we dat ook heel graag van u.

Vergoeding

Indien u reiskosten maakt voor gebruikersbijeenkomsten worden uw reiskosten uiteraard vergoed.

Aanmelden of vragen?
Reacties (5)
 • Door op 02:57

  Ls,
  Ik wil heel graag deelnemen aan de gebruikerstest van cmylife.
  Wilt u contact met me opnemen?
  Met vriendelijke groet,
  Marjo Castelijns

 • Door op 08:38

  Beste Marjo,

  wat ontzettend fijn dat je wilt deelnemen.

  Er zal vandaag via mail contact met je worden opgenomen!

  Met hartelijke groet,

  Pien Schaeffers
  Community manager CMyLife

 • Door op 18:42

  ik wil graag deelnemen aan CMyLive groet mathieu

 • Door op 12:59

  Ik wil wel graag de vragenlijst voor jullie invullen!

 • Door op 13:00

  Ik wil wel graag de vragenlijst voor jullie invullen!

Reactie plaatsen