Een kaartje voor.... samen beslissen over de juiste zorg Nieuwsblog
  1. Een kaartje voor.... samen beslissen over de juiste zorg
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Een kaartje voor.... samen beslissen over de juiste zorg

CMyLife ondersteunt de zorg voor mensen met CML en CLL door alle belangrijke informatie op één plek over de ziekte en de behandeling daarvan, de mogelijkheid om vragen te stellen aan een specialist en om onderling te praten met andere patiënten en lotgenoten. Als u zich registreert op de website heeft u ook de mogelijkheid om in contact te komen met medepatiënten via het forum en kunt u aangeven of u de nieuwsbrief wilt ontvangen. 

CMyLife groeit! In het aantal patiënten dat zich thuis voelt en in het aantal zorgverleners dat CMyLife onder de aandacht brengt van patiënten en belanghebbenden. En dat is logisch, want bij de behandeling van zeldzame chronische ziekten als CML en CLL is de samenwerking tussen zorg, patiënt en naasten van het grootste belang, omdat het een grote impact heeft op iemands leven en gezondheid.

CMyLife ondersteunt de zorg voor mensen met CML en CLL. Omdat bij deze zeldzame ziekten kennis niet altijd goed en overzichtelijk voorhanden is, brengen wij de juiste kennis over uw ziekte en behandeling bij elkaar op één gemakkelijk te bereiken platform. Doordat u meer kennis over uw ziekte en behandeling heeft, bent u beter voorbereid op het gesprek met uw arts of zorgverlener.

Om het aanmelden gemakkelijker te maken heeft CMyLife QR-kaartjes ontwikkeld die u al bij een aantal zorgverleners kunt krijgen. Op het kaartje vindt u het internetadres www.cmylife.nl en een QR-code waarmee u, als u deze scant, direct naar de registratiepagina gaat. Vanaf daar wijst alles zich vanzelf. Dus geen uitgebreide brochures die u eerst door moet spitten, gewoon alles overzichtelijk op één plek.

Afbeelding QR-kaartje.

U kunt een QR-kaartje ook direct bij ons bestellen via het volgende emailadres: info@cmylife.nl.

Reacties (0)
Reactie plaatsen