Een bijzonder jaar Nieuwsblog
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Een bijzonder jaar

Terugblikkend op 2020 en met 2021 aan de horizon kunnen we vaststellen dat we een bijzonder jaar achter de rug hebben. Vooraan staat het coronavirus en wat dit voor de wereld, ons land, onszelf en onze naasten heeft betekend en nog steeds betekent. Voor mensen met een chronische ziekte zoals CML en CLL is het een tijd van extra onzekerheid. ‘Raak ik besmet?’ ‘En als ik besmet raak, loop ik dan het risico zieker te worden dan een gezond mens?’ ‘Waar en wanneer kan ik worden ingeënt?’ ‘Wat zijn de risico’s van het vaccin voor mij?' Allemaal vragen waar de antwoorden nog niet op gegeven kunnen worden. Dat die antwoorden er komen staat vast, alleen wanneer?

Er komt een tijd waarin we het coronavirus eronder krijgen. Tot die tijd en daarna zullen we met elkaar werken aan alle zaken die voor de coronacrisis al belangrijk waren; het verbeteren van de zorg voor mensen met zeldzame chronische hematologische ziektes.

In 2021 gaan we verder!

In 2021 staan er mooie ontwikkelingen aan te komen. Voor CML zal de CMyLife app gelanceerd worden. Voor CLL zullen er in samenwerking met patiënten tools ontwikkeld worden ter ondersteuning van het leven met CLL.
 
Blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen via het platform!

We kunnen niet zonder u

CMyLife kan alleen bestaan dankzij uw hulp, door te participeren in de ontwikkeling van de website, uw reacties op de nieuwsblogberichten en op het forum. Maar ook door het delen van uw ervaringen, wensen en behoeftes kunnen wij er voor u zijn. Samen met u verbeteren we de kwaliteit van zorg.
 
We willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft en hopen op uw steun en medewerking volgend jaar.
 
Namens CMyLife wensen wij u een hele fijne Kerst en een gezond, positief en goed 2021!

Reacties (0)
Reactie plaatsen