De waarde van CMyLife voor CML- en CLL-patiënten Nieuwsblog
  1. De waarde van CMyLife voor CML- en CLL-patiënten
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

De waarde van CMyLife

Om de waarde van CMyLife te bepalen voor CML- en CLL-patiënten, heeft CMyLife een enquête uitgestuurd naar haar aangesloten patiënten. We bedanken alle 163 patiënten voor het invullen van de enquête. In de enquête hebben we 16 vragen gesteld over het aanbod van informatie over je ziekte, kennis over de behandeling, het stellen van vragen en de Coronapandemie.

CMyLife is een initiatief van hematologen, patiënten en patiëntenorganisaties. Het doel van CMyLife is de kwaliteit van zorg voor mensen met een chronische hematologische ziekte te ondersteunen en te verbeteren. Dit doen we door middel van onder andere informatievoorziening en eHealth applicaties aan te bieden.

We zijn blij te lezen dat zowel CML- als CLL-patiënten positief zijn over CMyLife!

Daarnaast hebben we aan patiënten gevraagd waar zij graag nog meer over zouden willen lezen op onze website. Patiënten geven aan dat ze Corona een belangrijk onderwerp vinden; zowel over vaccineren als over de laatste onderzoeken. Daarnaast zouden ze graag meer willen lezen over bijwerkingen en over aanvullende of complementaire behandelingen.

Reacties (0)
Reactie plaatsen