CMyLife - Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) Nieuwsblog
  1. CMyLife - Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)
  • Auteur(s):
Nu beoordelen:

Waar heb ik een PGO voor nodig?

Een PGO is je eigen persoonlijke gezondheidsomgeving waar je alle belangrijke informatie over je gezondheid opslaat. Denk daarbij aan de medicijnen die je gebruikt, uitslagen van onderzoeken en het bijhouden van bijwerkingen. Je beslist zelf wie je toegang geeft tot jouw gegevens en informatie.

Waarom is het CMyLife PGO geschikt voor mij?

Het PGO van CMyLife is ontwikkeld speciaal voor CML-patiënten. Je kunt je BCR/ABL-waarden invoeren die automatische worden vertaald naar een overzichtelijke grafiek. Je kunt de bijwerkingen van je leukemiemedicatie bijhouden. En als je gebruik maakt van de MedApp medicijnwekker houdt het PGO ook bij hoe trouw je je medicatie inneemt. Al je gegevens zijn dan op 1 plek beschikbaar. Zo bereid je je goed voor op het volgende gesprek met je arts.
 

Zijn mijn gegevens bij het CMyLife PGO veilig?

Ja. Het CMyLife PGO heeft ‘Patients Know Best’ (PKB) als leverancier. PKB is MedMij gecertificeerd dus voldoet aan alle veiligheidseisen.
 

Wat is MedMij?

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen jou en gezondheidsprofessionals. Steeds meer mensen willen inzicht in hun gezondheid. MedMij zorgt ervoor dat iedereen die dat wil kan beschikken over zijn gezondheidsgegevens in een zelfgekozen persoonlijke gezondheidsomgeving. Bijvoorbeeld in een app of een website. Daarvoor moet zo’n app of site veilig kunnen communiceren met alle plekken waar de informatie opgeslagen staat. Denk aan ziekenhuis, de huisarts, het consultatiebureau en de apotheek. https://www.medmij.nl/

Reacties (0)
Reactie plaatsen