Vragenlijstonderzoek CMyLife
  1. Vragenlijstonderzoek

Vragenlijstonderzoek

Jouw ervaringen kunnen de zorg verbeteren. Vanuit CMyLife en het Radboudumc lopen er twee vragenlijstonderzoeken die we graag onder jullie aandacht brengen. Het gaat over onderzoek naar ervaringen bij het wisselen van TKI en bijwerkingen van TKI's. 

1. Onderzoek naar wisseling van TKI

Ongeveer de helft van de CML patiënten moet wel eens wisselen van TKI. Ben jij afgelopen jaar gewisseld dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen, medicatiegebruik en kwaliteit van leven. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk en gecodeerd verwerkt en niet voor andere doeleinden ingezet. Alle hematologen in Nederland zijn geïnformeerd over CMyLife en deze vragenlijst, je kan dus altijd je arts hierover benaderen.

Voor wie?

  • Ben je het afgelopen jaar van CML medicijn veranderd? Dan kan je de vragenlijst direct invullen. Het gaat hierbij niet om een ander merk medicijn maar om een andere TKI.
  • Gebruik je nu je eerste CML medicijn en ben je nog nooit van CML medicijn veranderd? Dan vragen wij je de vragenlijst alleen in te vullen als en op het moment dat je toch van CML medicijn mocht veranderen.