PGD aanvragen CMyLife
  1. PGD aanvragen

Persoonlijk Gezondheidsdossier aanvragen

Heb je een CMyLife account dan kan je hier een Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGD) aanvragen. Het PGD geeft een overzicht van gezondheidsgegevens die je zelf kan verzamelen. Dat kan handmatig of met apps.

Overzicht van eigen data

Verzamel in je PGD bijvoorbeeld het verloop van je bijwerkingen, medicatie of percentage therapietrouw met de app MedApp. Of voer je labwaarden in voor een duidelijk overzicht. Deze overzichten helpen je meer inzicht te krijgen in je situatie en deze te bespreken met je behandelaar.

Delen van je data

Als eigenaar van het dossier bepaal je zelf met wie je welke data deelt. Dat kan een behandelaar zijn maar ook je naasten. Alleen de mensen die je toestemming geeft hebben inzicht in je dossier.

Als je ziekenhuis met CMyLife werkt

CMyLife met het PGD is voor iedereen te gebruiken. Ook wanneer je ziekenhuis hier (nog) niet mee werkt. Wanneer je ziekenhuis wel met CMyLife werkt kan je je PGD delen met je zorgverleners zodat zij je extra kunnen ondersteunen. Daarnaast proberen ziekenhuizen met CMyLife de zorg meer rondom huis te organiseren. Bijvoorbeeld door medicatie thuis te bezorgen of met een videoconsult vanuit huis. Het PGD helpt zorgverleners de zorg nog beter op je persoonlijke situatie af te stemmen. Wanneer je ziekenhuis met CMyLife gaat werken berichten zij je hierover.

Vraag een PGD aan