Onderzoek
 1. Onderzoek
Weergave
 • SUSTRENIM (Treatment free remission)

  Deze studie onderzoekt het effect op de kans om te stoppen van een behandeling die start met Nilotinib versus een behandeling die start met Imatinib en overgaat in Nilotinib wanneer er geen optimale respons is. Vraag je hematoloog voor meer informatie.

 • Evaluatieonderzoek CMyLife

  Het CMyLife platform is ontwikkeld om de kwaliteit van zorg voor CML patiënten in alle fasen van het zorgproces (diagnostiek, behandeling & nazorg) te verbeteren. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in het daadwerkelijk gebruik van het CMyLife platform door patiënten en zorgverleners en wat hun ervaringen zijn met het platform.

 • NiFo-studie

  Het medicijn nilotinib (Tasigna) moet op een lege maag met tussenpozen van 12 uur worden ingenomen. Deze studie onderzoekt de invloed van voedsel op de concentratie van nilotinib in het bloed. Hierbij wordt de bloedspiegel van nilotinib na inname van een lagere dosering vergeleken met die van de aanbevolen dosering op een lege maag.

 • RAND-onderzoek (Leukemie, CML)

  Onderzocht wordt hoe patiënten die nilotinib gebruiken, dit in de dagelijkse praktijk ervaren en welke factoren invloed hebben op de werkzaamheid van nilotinib. Het doel is om de behandeling en de begeleiding van patiënten die nilotinib gebruiken te optimaliseren.

 • CABL001X2101-studie (nieuw middel)

  Onderzoek naar een nieuwe behandeling voor patiënten met chronische myeloïde leukemie (CML) of acute lymfatische leukemie (ALL). Onderzocht wordt of een nieuw middel effectief is in het bestrijden van de ziekte.